Šparaginės pupelės su vištiena
Rudeninis patiekalas. Labai lengvai pagaminamas ir skanus. Reikia:
- 500 gr. šparaginių pupelių;
- 2 vištos krūtinėlės gabaliukų;
- 2 morkų;
- 2 svogūnų;
- druskos;
- pipirų;
- petražolių;
- krapų;
- 200 gr. grietinėlės;
- 2 šaukštų pomidorų padažo.
Pupeles 15 minučių paverdu sūdytame vandenyje. Paskui supjaustau ataušinęs 2-3 centimetrų ilgio gabaliukais. Vištieną supjaustau smulkiais kubeliais ir apkepinu aliejuje arba svieste. Morkas supjaustau griežinėliais ir apkepinu svieste, Svogūnus supjaustau smulkiais gabaliukais ir irgi apkepinu svieste. Sudedu viską į didelį troškintuvą, padruskinu, papipirinu ir troškinu apie 20 minučių ant vidutinės ugnies. Tada sudedu krapus, pomidorų padažą ir supilu grietinėlę. Dar 10 minučių patroškinu ir valgom.
Skanaus…
Parašykite komentarą