NiekoTokio blogas

Apie tai kas man įdomu

Naminiai bulvių traškučiai

with 2 comments

Vienas draugas sakė, kad visai nevalgo bulvių traškučių, nes jam jie neskanūs ir jie yra labai nesveikas maistas. Todėl grįžęs namo nuprendžiau pats išsikepti naminių bulvių traškučių.

  • keliso didelės bulvės;
  • mėgiami prieskoniai.

Nuskustas bulves su virtuviniu kombainu supjausčiau plonais griežinėliais. Į juos pribėriau krapų ir druskos, dalį atskiriau su maišiau su bulvių prieskoniais. paskui vienu sluoksiu išdėliojau skardoje ant kepimo popieriaus ir į orkaitę. Kepiau 190 laipsnių orkaitėje apie 15-20 minučių. Tai priklauso nuo bulvęs griežinėlių storio – kuo storesni, tuo ilgiau kepą. Mūsų šeimai labiausiai patiko traškučiai su krapais ir druska be jokių papildomų prieskonių.

Skanaus…

Written by NiekoTokio

2012/05/11 9:27 pm

Įrašyta kategorijoj Kulinarija

Tagged with

2 atsakymai

Subscribe to comments with RSS.

  1. Kitas variantas 🙂
    Nuskutame ir smulkiais griežinėliais supjaustome bulves. Tuomet juos nuplauname po tekančiu vandeniu ir nusausiname popieriniu rankšluosčiu (nuplovus krakmą, jie būna daug traškesni). Tada verdame riebaluose kol gražiai gelsvai apskrus, o ištraukę pagardiname mėgstamais prieskoniais.

    Dalia

    2012/06/07 at 2:52 pm

  2. I have not checked in here for a while since I thought it was getting boring, but the last few posts are good quality so I guess I’ll add you back to my daily bloglist. You deserve it my friend defgeaacegfd

    Johnk24

    2014/09/04 at 6:33 am


Parašykite komentarą