NiekoTokio blogas

Apie tai kas man įdomu

Įdaryti pievagrybiai

leave a comment »

Šį užkandį radau vėl Neringos bloge. Kadangi maniškei patinka grybai, sugalvojau, kad reikia padaryti.

  • 2 indeliai didesnių pievagrybių;
  • 200 gramai dešros;
  • 1 svogūnas;
  • pusė paprikos;
  • lydyto sūrio;
  • 200 gramai mėlinojo pelėsinio sūrio.

Pievagrybius nuploviau. Išpjoviau kotukus ir palikau išdžiūti. Tuo tarptu pasidariau įdarą. Išpjautus pievagrybių kotelius, dešrą, nuluptą svogūną ir papriką, sudėjau į kombainą ir gerai susmulkinau. Gavosi neaiškios konsistencijos košelė. Tada į ją įmaišiau trupintą mėlynojo pelėsio sūrį ir sudėliojau į grybų kepurėles. Ant viršaus uždėjau lydyto sūrio drožlių. Grybukus su dėliojau į skardą ant kepimo popieriaus. Apšlaksčiau alyvuogių aliejumi ir kepiau iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15 minučių. Buvo skanu. Labai tiko prie vyno.

Skanaus…

Reklama

Written by NiekoTokio

2012/04/01 at 2:28 pm

Įrašyta kategorijoj Be kategorijos

Tagged with , ,

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s

%d bloggers like this: