NiekoTokio blogas

Apie tai kas man įdomu

Vištiena su vynuogėmis

leave a comment »

Šį skanų recepta radau RIMI parduotuvėj. Viename iš lapelių, kurių galima rasti RIMI įėjimuose.

  • 1 kg vištienos;
  • kario;
  • 3 šaukštų sviesto;
  • aliejaus;
  • 1/2 stiklinės sultinio;
  • pakelis grietinėlės;
  • kekė žaliųjų vynuogių;
  • druskos.

Vištieną nuplovęs ir nusausinęs, supjausčiau kubeliais.  Įtriniau kario prieskoniais ir palikau pasimarinuot. Po to vištieną apkepiau keptuvėje. Supiliau sultinį ir grietinėlę. Kai užvirė, įbėriau druskos. Paskui troškinau 40 minučių.  Kai mėsą išsitroškino, ją išėmiau į lėkštę. Į likusį padažą supyliau vynuogių puseles be kaulų. Jas padaže viriau 3-4 minutes. Baigiant troškinti mėsą baigė virti ryžiai. Ilgai nelaukus ir išbandėme šį patiekalą. Skanus, neįprastas, saldžiarūgštis skonis.

Skanaus…

Reklama

Written by NiekoTokio

2011/01/04 at 3:32 pm

Įrašyta kategorijoj Kulinarija

Tagged with , , , , ,

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s

%d bloggers like this: