NiekoTokio blogas

Apie tai kas man įdomu

Vištiena su čiobreliais ir grybais

leave a comment »

  • Receptas iš J. Oliverio knygos “Laimingos virtuvės dienoraštis” 47 psl. Tinka šventiniams pietums arba vakarienei.
  • 2 vištienos krūtinėlės;
  • sauja džiovintų baravykų;
  • 250 g pievagrybių;
  • didelė taurė balto vyno;
  • pakelis sviesto;
  • 1 sauja šviežių čiobrelių;
  • 2 skiltelės česnako;
  • druskos;
  • maltų juodųjų pipirų.

Sviestą supjausčiau kubeliais, kad geriau pasiskirstytų. Pievagrybius supjausčiau griežinėliais. Česnaką nulupau ir taip pat griežinėliais supjausčiau. Viską sumaišiau dubenyje. Visus produktus sudėjau į iš folijos pasidarytą voką. Kartu supyliau ir sunką. Ir įkišau į įkaitintą iki 220 laipsnių karščio orkaitę 25 minutėms… Patiekalas buvo puikus. Labai skaniai kvepėjo.   Visiems patiko.

Advertisements

Written by NiekoTokio

2011/01/02 at 10:37 pm

Įrašyta kategorijoj Kulinarija

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s

%d bloggers like this: