NiekoTokio blogas

Apie tai kas man įdomu

Vištienos kepenėlės

leave a comment »

Iš draugų auginančių vištas gavome sykį kepenėlių. Neįsivaizdavau, ką su jomis reikai ir galima daryt… Tik iš vaikystės prisiminiau, kad aš jų nemėgau… 🙂 Grįžęs radau internete receptą. Nutariau pabandyt.

  • vištos kepenėlių apie 500 gr;
  • 1 čili pipiriukas;
  • 3 svogūnai;
  • alyvuogių aliejus;
  • druska;
  • juodieji malti pipirai;
  • 1 šaukštas pomidorų padažo;
  • 100 gr. grietinėlės.

Pirmiausiai supjausčiau svogūnus smulkiai kartu su čili pipiriuku. Viską apkepiau keptuvėje. Paskui išėmiau ir ten pat mašydamas ant didelės ugnies kepiau kepenėles. Kai jau jos gerai apkepė, sudėjau pomidorų padažą, grietinėlę, pipirus ir druską. Dar pakepinau ant silpnos ugnies 10 minučių ir puolėm ragauti kas išėjo.

Man labiausiai patiko svogūnai su čili. Jei ne jie, tai matyt būtų buvę neskanu… 🙂

Skanaus…

Reklama

Written by NiekoTokio

2010/09/29 at 4:10 pm

Įrašyta kategorijoj Kulinarija

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s

%d bloggers like this: