NiekoTokio blogas

Apie tai kas man įdomu

Kiauliena kinietiškai

leave a comment »

Kadangi vištieną pavyko gana lengvai ir skaniai kinietiškai paruošti, pabandžiau ir su kiauliena. Mums su žmona buvo skanu. O štai sūnus pasirodo nemėgsta kinietiškos virtuvės. Liko nevalgęs…Receptą radau čia.

  • 600 g kiaulienos;
  • 1 raudonoji saldžioji paprika;
  • 1 svogūnas;
  • 2 mažos morkytės;
  • kelios skiltelės česnako;
  • sojų padažo;
  • balzamiko acto;
  • cukraus;
  • vandens;
  • krakmolo;
  • 1 kiaušinio;
  • ryžių.

Kiaulieną supjausčiau mažais kubeliais. Sudėjau į dubenį. Supyliau šaukštą sojų padažo. Užmečiau kiaušinio baltymą ir 3 šaukštus krakmolo. Viską sumaišiau ir iškepiau dideliame kiekije aliejaus. Paskui sutarkavau morkas su burokine tarka. Susmulkinau papriką ir svogųną. Viską sudėjau į keptuvę kepti ant mažos ugnies mažame kiekyje aliejaus. Įspaudžiau česnako. Pakepiau 5 minutes, tada supyliau 3 vaukštus sojos padažo, 4 šaukštus vandens, 2 šaukštelius cukraus, 1 šaukštą balzamiko acto. Kai pradėjo padažas tirštėti, sudėjau į keptuvę mėsą. Tuo pačiu metu išvirė ryžiai. Su ryžiais sumaišiau kiaušinio trynį.Štai ir viskas. Skani kinietiška kiauliena.

Skanaus…

Advertisements

Written by NiekoTokio

2010/04/22 at 11:54 am

Įrašyta kategorijoj Kulinarija

Tagged with , , , , ,

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s

%d bloggers like this: