NiekoTokio blogas

Apie tai kas man įdomu

Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su obuoliais

leave a comment »

Šiuos pyragėlius kepėme, kai krikštijome vieną mergaitę. Reikėjo sugalvoti, kuo pavaišinti svečius. Tai šie paprasti sausainiukai labai tiko.

  • 500 g bemielės sluoksniuots tešlos;
  • 8 obuolių;
  • cukraus;
  • cinamono;
  • 2 kiaušinių.

Tešlą perku šiam patiekalui supjaustytą į 6 gabaliukus. Kiekvieną gabaliuką iškočioju. Supjaustau į 8 trikampius. obuolius nulupu. Išpjaunu sėklas. Supjaustau į 6 dalis. Kiekvieną obuolio  dalį apvolioju cukruje sumaišytame su cinamonu. tada jį apvynioju sluoksniuotos tešlos gabaliuku ir padedu į kepimo popieriumi išklotą skardą. Galiausiai aptepu kiaušinio plakiniu ir įkišu į orkaitę 15 minučių 200 laipsnių temperatūroje. Tikrai skanūs ir saldūs pyragaičiai. Labai patinko sūnui ir visiems krikštynų svečiams… Nuo tada dažnai juos gaminu.

Skanaus…

Reklama

Written by NiekoTokio

2010/02/14 at 3:37 pm

Įrašyta kategorijoj Kulinarija

Tagged with , , , ,

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s

%d bloggers like this: