NiekoTokio blogas

Apie tai kas man įdomu

Vištienos blauzdelės su prieskoniais

leave a comment »

Vasara… Kepsnių ant grotelių ir šašlykų valgymo gamtoje metas. Toli važiuot nereikia (bent jau mūsų šeimynai). Kasdieną lekiam į uošvių sode ir ten eksperimentuojam.

  • 6 vištos blauzdelės;
  • alyvuogių aliejaus;
  • 3 šakelės čiobrelių;
  • 6 baziliko lapeliai;
  • saujelė krapų;
  • druskos;
  • maltų juodųjų pipirų;
  • karštų žarijų.

Blauzdeles sudedu į dubenį ir sudedu prieskonius: šviežius čiobrelius, bazilikus, krapus, druska, pipirus. Viską apipilu aliejumi ir išmaišau. Kelias valandas palieku marinuotis. Užkuriu malkas šašlikinėje. Kai malkos baige degti blauzdeles sudedu į groteles ir ant žarijų. Kepiau apie 15 min.

Buvo skanu ir kvapnu su pomidorais ir agurkais.

Skanaus…

Advertisements

Written by NiekoTokio

2009/07/12 at 4:48 pm

Įrašyta kategorijoj Kulinarija

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s

%d bloggers like this: