NiekoTokio blogas

Apie tai kas man įdomu

Jautienos kepsniai su rozmarinu

leave a comment »

Šiandien pietums radau šaldytuve gražiai atrodančios jautienos. Sumasčiau, kad reikai pasikept kokių kepsniukų, nes jau ant laužo kepti kepsniai ir šašlykai pabodo.
400 g jautienos;
druskos;
maltų juodųjų pipirų;
džiovinto rozmarino šakelė;
trys šaukštai grietinės;
Rokiškio sūrio gabalėlis (20 g).

Jautieną gražiai sutvarkiau kepsniukams. Paruošiau apie 1-2 cm storio gabalėliais. Įkaitinau keptuvę. Į ją įmečiau rozmarino lapelių ir sudėjau jautieną. Taip taip… be jokių riebalų. Po 4 minučių jautieną apverčiau ir pabarsčiau pipirais bei druska. Dar po 4 min kepsnelius sudėjau į lėkštes ir toje pačioje keptuvėje padariau padažą. Sudėjau grietinę, pipirus, druską ir dar truputį rozmarino. Kai padažas pradėjo kunkuliuoti, sumažinau ugnį ir sutarkavau sūrį. Jam išsilydžius, padažu užpyliau kepsnius ir patiekiau. Buvo skanu.

Skanaus…

Advertisements

Written by NiekoTokio

2009/07/06 at 6:02 pm

Įrašyta kategorijoj Kulinarija

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s

%d bloggers like this: